گرگان در وضعیت قرمز کرونا / اعمال محدودیت های شدید کرونایی در شهرستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=79266کپی به کلیپ‌بورد

گرگان در وضعیت قرمز کرونا / اعمال محدودیت های شدید کرونایی در شهرستان

فرماندار مرکز استان از اعمال محدودیت های شدید کرونایی در شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان گرگان مهندس حمیدی فرماماندار مرکز استان صبح سه شنبه در جلسه ستاد کرونای شهرستان با اشاره به وضعیت بحرانی کرونا در این شهرستان تصریح کرد: با توجه به وضعیت بحرانی شیوع کرونا در شهرستان گرگان از فردا چهارشنبه اعمال محدودیت های کرونایی در شهرستان تشدید می شود.
ایشان افزود: همه فروشگاه ها و اصناف شامل گروه های دو، سه و چهار به جز واحد های صنفی که خدمات و مایحتاج ضروری شهروندان را ارائه می دهند تعطیل می باشد. 
به گفته فرماندار گرگان: برگزاری هرگونه مراسمات مذهبی در کلیه اماکن عمومی و خصوصی ممنوع است و در صورت مشاهده برخورد قانونی صورت می گیرد.
وی ادامه داد: برای نظارت، بازرسی و کنترل رعایت مصوبه فوق هر یک از واحدهای صنفی که از اجرای مصوبه تمکین نکنند توسط تیم های گشت نظارتی به اداره تعزیرات معرفی، در مرحله اول مبلغ ٣٠٠ هزار تومان مشمول جریمه و در مرحله دوم نیز به مدت دوهفته پلمب خواهند شد. 
ایشان بیان داشت:  بازارهای هفتگی نیز در روز های چهارشنبه و جمعه نیز تعطیل خواهد بود.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.