پیگیری آسفالت مسیر امامزاده سلیمان به قلعه محمود در بازدید فرماندار گرگان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=88391کپی به کلیپ‌بورد
عملیات عمرانی آسفالت مسیر امامزاده سلیمان به قلعه محمود به زودی توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آغاز و ضمن تسهیل در ارتباط روستاها با یکدیگر، مسیر ارتباطی روستاهای لاملنگ، قلعه محمود، سیستانی محله، شیرعلی آباد، اوجابن و زنگیان به امامزاده تسهیل می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان گرگان، علی نصیبی فرماندار گرگان که با همراهی حجت یزدویی معاون عمرانی فرماندار و جاویدزاده رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای از این پروژه بازدید می کرد، گفت: آسفالت این مسیر از گذشته به عنوان مطالبه مردم محلی مطرح بوده است.

فرماندار گرگان‌ یادآور شد: خوشبختانه پیمانکار این پروژه انتخاب شده و از محل اعتبارات استانی ۲ میلیارد تومان جهت زیرسازی اختصاص یافت.

وی ادامه داد: همچنین با پیگیری اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای، آسفالت آن نیز با اعتبار ۵ میلیارد تومان اجرا می‌شود و امیدواریم این پروژه ظرف سه ماه آینده مورد بهره‌برداری مردم قرار گیرد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.