جلسه ستاد هماهنگی برگزاری همایش تقویت و تحکیم بنیان خانواده در گرگان به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) (روز زن) با حضور “خاکی” فرماندار مرکز استان، “خانم حسینی” مشاور فرماندار و دبیر اتاق فکر و دستگاههای عضو در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
“یحیی خاکی” فرماندار مرکز استان با تبریک سال نو و تقارن آن با شهادت حضرت زهرا (س) بیان داشت: امسال به برکت قدسی حضرت زهرا (س) سال 94 مقارن با شهادت آن حضرت گردیده و امیدوارم بتوانیم گامهای مؤثری را در اجرای بهتر فعالیت هایمان برای پیشبرد شهرستان برداریم.
وی گفت: در اواخر فروردین نیز ولادت حضرت فاطمه (س) را در پیش رو داریم و جشن متمرکز این بانوی بزرگوار را در شهرستان بصورت باشکوه و برگزار می نماییم، همچنین برنامه هایی نیز تنظیم و نقش دستگاه ها برای اجرای بهینه مراسم مشخص گردیده است.
فرماندار با توجه به تعداد بانوان شهرستان و ذکر این نکته که نیمی از جمعیت شهرستان گرگان را بانوان تشکیل می دهند افزود: در شهرستان گرگان بررسی های موردی نشان داده نقش زنان در فعالیت های اجتماعی رشد قابل ملاحظه ای داشته است.
نماینده عالی دولت اظهار داشت: در سال 94 سیاست های شهرستان بر این اساس است که با نگاه و رویکرد اجتماعی تلاش داریم زنان فعال را به عنوان سرمایه های اجتماعی شناسایی و از بطن فعالیتهای فردی بیرون و به آنها مجوز فعالیت دهیم .
در ادامه هریک از دستگاه ها نقطه نظرات خود را بیان داشتند.




