مردم فردا در پای صندوق‌های رای، دشمنان را ناامید و مایوس می‌کنند

مردم فردا در پای صندوق‌های رای، دشمنان را ناامید و مایوس می‌کنند

فرماندار گرگان گفت: مردم ما همواره بصیر و آگاه هستند و با حضور خود در صحنه‌های حساس و مهم، دشمن را مایوس کرده‌اند. انتخاب اصلح می‌تواند پویایی اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و … را در پی داشته باشد.

به گزارش کمیته اطلاع‌رسانی ستاد انتخابات شهرستان گرگان، پنجشنبه 10 اسفند، اسماعیل نادری با اشاره به آمادگی کامل برای برگزاری انتخاباتی پرشور در ۱۱ اسفند و با اشاره به وظایف مجلس شورای اسلامی مبنی بر قانونگذاری و نظارت بر حسن اجرای قوانین اظهارکرد: مجلس شورای اسلامی، ریل کار را برای دولت و همه مسئولان در نظام جمهوری اسلامی تعیین می‌کند، بنابراین ورود افرادی که به امر قانونگذاری آشنا باشند، می‌تواند منجر به وضع قوانین بهتر شود.
وی بیان کرد: نظارت بر حسن اجرای قوانین از سوی مجریان به عنوان دیگر وظیفه نمایندگان مجلس شورای اسلامی، وظیفه‌ای خطیر است و نمایندگان امین می‌توانند برای بهبود امور و منفعت بیشتر مردم اقدام کنند.
نادری با تاکید بر اهمیت انتخابِ نمایندگان اصلح، از همه مردم برای شرکت پرشور در انتخابات دعوت کرد و گفت: امیدواریم مردم حضور پرشوری در پای صندوق‌های رای داشته باشند و افراد اصلح را انتخاب کنند. 
وی خاطرنشان کرد: مردم ما همواره بصیر و آگاه هستند و با حضور خود در صحنه‌های حساس و مهم، دشمن را مایوس کرده‌اند. انتخاب اصلح می‌تواند پویایی اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و … را در پی داشته باشد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.