مراجعه روزانه ۷۵ تا ۹۰ هزار نفر به نانوایی‌های شهرستان گرگان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=91614کپی به کلیپ‌بورد
علی نصیبی فرماندار گرگان در نشست با نانوایان نیمه دولتی(نوع۶)، از مراجعه روزانه ۷۵ تا ۹۰ هزار نفر به نانوایی‌های شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان گرگان، وی افزود: بیش از ۴۲۰ نانوایی دولتی و ۸۸ نانوایی نیمه دولتی(نوع۶) در گرگان فعال هستند.

فرماندار گرگان خاطر نشان کرد: با توجه به تعداد قابل توجه مراجعه شهروندان به نانوایی‌ها، تعامل مناسب و احترام متقابل بین شهروند و نانوا، و ارائه نان مناسب و باکیفیت و البته بدون معطلی با قیمت و وزن مصوب برای ما اهمیت دارد.

علی نصیبی افزود: اینکه برخی نانوایی‌های نیمه دولتی، صرفاً نان کنجدی و روغنی با قیمت غیرمتعارف به مشتری عرضه کرده و نان معمولی در نانوایی‌های مذکور یافت نشود تخلف است.

از ابتدای سال تاکنون ۴ دوره آموزشی از سوی فرمانداری با همکاری اتحادیه خبازان و دستگاه‌های متولی برای نانوایان گرگان برگزار شده است.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.