فرماندار شهرستان گرگان از مرکز ترک اعتیاد ماده 16 بهزیستی بازدید کرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=75692کپی به کلیپ‌بورد

فرماندار شهرستان گرگان از مرکز ترک اعتیاد ماده 16 بهزیستی بازدید کرد

محمد حمیدی فرماندار شهرستان گرگان در بازدید از کمپ ماده ۱۶ ضمن دیدار و گفت و گو با مددجویان و بررسی روند درمان در این مرکز گفت : یکی از اهداف مهم بهزیستی حمایت از این مراکز و همچنین تامین سلامت جسم، روان و بازگشت بهبودیافتگان با سلامتی کامل به خانواده و جامعه می باشد .

وی افزود : ماهیت مراکز ماده ۱۶ برای آن دسته از معتادین متجاهری است که داوطلب ترک و حضور در مراکز نبوده و معرف نیز نداشته و در خیابان‌ها رها شده‌اند.

فرماندار گرگان از آموزش به عنوان مهمترین اصل برای ادامه زندگی بعد از درمان اعتیاد یاد کرد و گفت: آموزش بیماران در مرکز در مدت زمان ترک اعتیاد از سوی فنی و حرفه ای برای افزایش کارایی و طی نمودن روند بهبودی امری ضروری باشد که می بایست با تشویق اطلاع رسانی و با ارتقا آگاهی به سمت ترک آگاهانه پیش ببریم.

مهندس حمیدی با اشاره به حمایت های دولت و تشکل های مردمی برای افراد بیمار که تصمیم به درمان و ترک اعتیاد دارند عنوان کرد : ایجاد کارگاه های اشتغال زایی و مهارت آموزی مانع بازگشت دوباره آنان به اعتیاد خواهد شد.

شایان ذکر است در این مرکز در راستای ایجاد اشتغال وشرایط بعد از ترک ، بیماران با اقدام به کشت گل محمدی در اطراف محوطه کمپ، آموزش های لازم در این راستا به آنان داده شد .

فرماندار شهرستان گرگان از مرکز ترک اعتیاد ماده 16 بهزیستی بازدید کرد

 

فرماندار شهرستان گرگان از مرکز ترک اعتیاد ماده 16 بهزیستی بازدید کرد

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.