شیطنت تازه موریانه وار متاجعلین در اخلال انتخابات شهرستان گرکان + تکذیبیه

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=67082کپی به کلیپ‌بورد
شیطنت تازه موریانه وار متاجعلین در اخلال انتخابات شهرستان گرکان + تکذیبیه

شیطنت تازه موریانه وار متاجعلین در اخلال انتخابات شهرستان گرکان + تکذیبیه

صبح امروز در شبکه های اجتماعی از طرف افرادی معلوم الحال، که در پی خدشه دار کردن آرامش افکار عمومی شهر و مردم عزیز ما هستند، به دروغ و این مضمون که: (شنیده ها حاکی است آیت الله نورمفیدی در جلسه امروز ّبا آقای خاکی فرماندار گرگان، دستور حل قطعی و سریع مشکل رادمهر«گزینه شکست خورده اصلاح طلبان در مرحله اول» را جهت راهیابی به مرحله دوم صادر نموده است” به همین منظور از سوی فرمانداری گرگان، دکتریحیی خاکی فرماندار محترم شهرستان گرگان، شایعه فوق مردود و نگذیب میگردد. 

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری گرگان: بدینوسیله اعلام می گردد، هرگونه خبر، گزارش و اطلاعیه ائی در خصوص انتخابات، تنها از طریق روابط عمومی فرمانداری گرگان قابل صدق است، در غیر این صورت، کاملا مردود اعلام میگردد و هیچ وجاهت قانونی ندارد.

 

متاسفانه شیطنت های هر روزه ی افرادی سودجو، در شبکه های اجتماعی تلاش میکنند تا  نظم عمومی شهر را بر هم بزنند، هرگز ذره ائی نخواهند توانست در روحیه مردم ما تاثیر گذاشته یا روند انتخابات را تغییر بدهند، آرای مردم امانت الهی است و از آن صیانت و پاسداری خواهد شد.

روابط عمومی فرمانداری گرگان

بیستم اسفند 1394

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.