به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان گرگان، در دهمین جلسه کمیته های انتخابات علی نصیبی فرماندار گرگان موارد زیر را بیان کرد:
با توجه به تصمیم اتخاذ شده کشوری، انتخابات در گرگان همانند بسیاری از شهرهای بزرگ و کوچک کشور و بعضی مراکز استانها، تمام الکترونیک نیست.
با توجه به زمان محدود تا برگزاری انتخابات، هر روز حداقل ۶ تا ۸ جلسه هماهنگی توسط کمیته های ستاد انتخابات گرگان برگزار می شود.
تبلیغات کاندیداها از ساعت ۰۰:۰۱ سوم اردیبهشت شروع و تا ساعت ۸ صبح روز ۱۰ اردیبهشت ادامه دارد.
شورای تامین شهرستان با توجه به برگزاری مراسمات تجمعات شبانه و فعالیت موکب ها در پیرامون میدان شهرداری، محدودیتهایی برای فعالیت ستادها و نصب هرگونه اقلام تبلیغاتی در این محدوده در نظر گرفته که به زودی این محدوده اعلام می شود.
دوره توجیهی کاندیداهای انتخابات شوراهای شهرهای گرگان و قرق و جلین و سرخنکلا در ساعت ۸:۴۵ روز چهارشنبه ۲۶ فروردین در سالن سازمان تبلیغات واقع در کوی تختی برگزار می شود.
دوره توجیهی نمایندگان فرماندار در شعب شهری گرگان و قرق و جلین و سرخنکلا در ساعت ۸:۴۵ روز پنجشنبه ۲۷ فروردین در سالن سازمان تبلیغات واقع در کوی تختی برگزار می شود.
تعداد منتخبین شورای شهر گرگان ۹ نفر، شهرهای جلین و قرق و سرخنکلا هر کدام ۵ نفر، و منتخبین روستاها در دو بخش مرکزی و بهاران گرگان در هر روستا بسته به جمعیت ۳ تا ۵ نفر است.





