سومین جلسه ستاد انتخابات شهرستان گرگان برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=64670کپی به کلیپ‌بورد

سومین جلسه ستاد انتخابات شهرستان گرگان برگزار شد

با حضور فرماندار شهرستان گرگان ، سومین جلسه ستاد انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در مرکز استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری گرگان، ” یحیی خاکی” در این جلسه اظهار داشت : باید از هم اکنون هماهنگی های لازم و برنامه ریزی دقیق برای برگزاری هرچه بهتر این انتخابات صورت پذیرد و ضروری است کمیته های مربوطه برآورد هزینه ای با درنظر گرفتن صرفه جویی در دستور کار قرار دهند.

رئیس ستاد انتخابات شهرستان گرگان گفت: سیاست دولت تدبیر و امید حضور گسترده مردم در پای صندوق های رای می باشد و وظیفه ستاد انتخابات صیانت از آرای مردم و برگزاری انتخابات در کمال بی طرفی و آرامش است و برای ما در مرکز استان ملاک پیروی از قانون می باشد .

دکتر خاکی تصریح کرد: مسوولان دست اندرکار ستاد انتخابات نمی بایست هیچ گونه استفاده از امکانات و جایگاه های دولتی و بیت المال له یا علیه کاندیدایی داشته باشند.

فرماندار شهرستان گرگان ضمن تاکید بر ضرورت آموزش افراد فعال در ستاد اجرائی برگزاری انتخابات گفت: با توجه به اهمیت ویژه انتخابات باید با برگزاری دوره های آموزشی توانمندی این نیروها ارتقاء یابد.

فرماندار و رئیس ستاد انتخابات شهرستان گرگان از اعضای این ستاد خواست از هم اکنون نسبت به برنامه ریزی زمانی مدون مطابق با شرح وظایف خود اقدام نمایند.

سومین جلسه ستاد انتخابات شهرستان گرگان برگزار شد

 

سومین جلسه ستاد انتخابات شهرستان گرگان برگزار شد

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.