سرآغاز یک جریان جدید ارتباطی در شبکه اطلاع‌رسانی گرگان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=92020کپی به کلیپ‌بورد
نشست هم‌اندیشی روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی گرگان، با حضور فرماندار شهرستان گرگان ، مدیر کل روابط عمومی استانداری گلستان، مشاور رسانه‌ای استاندار گلستان، کارشناسان روابط عمومی استانداری گلستان و مسئولان روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان گرگان، در این جلسه، تقویت شبکه اطلاع‌رسانی استان، تعامل بین‌بخشی، تولید محتوای متنوع و بهره‌گیری از ظرفیت‌های محلی مورد بررسی قرار گرفت.

فرماندار گرگان در نشست هم‌اندیشی روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی گرگان، با حضور مدیر کل روابط عمومی استانداری گلستان، مشاور رسانه‌ای استاندار گلستان با اشاره به رکوردشکنی این شهرستان در افتتاح پروژه‌های هفته دولت، بر ضرورت اطلاع‌رسانی هنرمندانه و حرفه‌ای این دستاوردها تأکید کرد.

علی نصیبی ارتقای دانش رسانه‌ای، به‌ویژه در حوزه هوش مصنوعی را یک نیاز جدی برای روابط عمومی‌ها دانست.

فرماندار گرگان همچنین به چالش‌های پیش‌روی روابط عمومی‌ها اشاره کرد و بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای رفع این کمبودها تأکید نمود.

وی گفت این نشست می‌تواند سرآغاز یک جریان جدید در شبکه اطلاع‌رسانی شهرستان باشد و خواستار استمرار این نشست‌ها برای ایجاد یک شبکه ارتباطی منسجم شد.

تأکید بر تعامل و هم‌افزایی روابط عمومی‌ها

در این نشست، مرتضی قندهاری مدیرکل روابط عمومی استانداری گلستان با اشاره به نگاه حمایتی رئیس‌جمهور و استاندار از روابط‌ عمومی ها، بر انسجام‌بخشی، هماهنگی و نقش‌آفرینی مؤثر روابط عمومی‌ها در مسیر شبکه اطلاع‌رسانی « مرز تا مرکز» تأکید کرد.

مرتضی قندهاری با بیان اینکه روابط عمومی‌ها با هم‌افزایی و انسجام می‌توانند از رودهای پراکنده به دریای قدرتمند ارتباطات و اطلاع‌رسانی تبدیل شوند گفت: این نشست ها با هدف شنیدن ایده‌های نو و استفاده از ظرفیت کارشناسان شهرستان‌ها ادامه خواهد داشت.

ضرورت تغییر رویکردهای تولید محتوا

همچنین مشاور رسانه‌ای استاندار گلستان با اشاره به ضرورت تحول در شیوه‌های اطلاع‌رسانی، بر تغییر رویکردهای تولید محتوا و حرکت به سمت روش‌های نوین ارتباطی تأکید کرد.

اسماعیل البرزی گفت: لازم است روابط عمومی‌ها از قالب‌های سنتی فاصله گرفته و به سمت ابزارهای نوین، روایت‌سازی حرفه‌ای و تولید محتوای هدفمند و توجه به نیاز مخاطب حرکت کنند.

البرزی تقویت نظام اطلاع‌رسانی دستگاه‌ها را یک ضرورت دانست و افزود: هماهنگی میان روابط عمومی‌ها، استفاده از ظرفیت رسانه‌های محلی و ملی، و توجه به استانداردهای جدید تولید محتوا می‌تواند نقش مهمی در ارتقای ارتباطات مردمی ایفا کند.

در این جلسه مسئولان روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی گرگان نیز پیشنهادات و نظرات خود برای اثرگذاری بیشتر رسانه‌ای بیان کردند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.