دیدار نوروزی مهندس عبدالغفور امانزاده به اتفاق جمعی از همراهان با دکتر خاکی فرماندار گرگان + عکس
به گزارش روابط عمومی فرمانداری گرگان: مهندس عبدالغفور امانزاده، کاندیدای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهر گرگان، به اتفاق جمعی از همراهان در محل فرمانداری شهرستان گرگان با فرماندار مرکز استان گلستان، دکتر یحیی خاکی، بمناسبت ایام نوروز دیدار و گفتگو کردند.
در ادامه این دیدارهای نوروزی نمایندگان با دکتر خاکی فرماندار گرگان در روند برگزاری مرحله دوم انتخابات بحث و گفتگو شد که مهندس عبدالغفور امانزاده از روند برگزاری مرحله اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در این شهرستان که با آرامش و امنیت برگزار گردید و ازینکه به عنوان یک کاندیدای اهل سنت اولین رای را آورده، عنوان داشتند که این یعنی نشانه سلامت کامل انتخابات در شهرستان گرگان و اینکه فرماندار گرگان دکتر خاکی انسانی سالم و با ایمان است که تنها فقط و فقط خدا را در نظر گرفته است از این اتفاق ابراز رضایت نمودند.
فرماندار شهرستان گرگان، دکتر یحیی خاکی ضمن تشریح نحوه برگزاری دوره اول انتخابات که در هفت اسفند 94 برگزار گرید، از آمادگی کامل ستاد انتخابات شهرستان گرگان، جهت برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی شهرستان گرگان، روز جمعه دهم اردیبهشت 1395 برگزار خواهد شد، در این جلسه خبر دداند.
یاد آوری می شود که در دهم اردیببهشت (1395) چهار تن از کاندیداهای راه یافته به این عرصه، با هم رقابت خواهند داشت، در این خصوص فرماندار گرگان تاکید کردند: انتخابات و رای مردم، یک امانت الهی است، قیامتی بودن و قوانین برای ما شرط است، ما از آراء مردم شریف گرگان و توابع وابسته به این شهرستان، صیانت و پاسداری خواهیم کرد.
مهندس عبدالغفور امانزاده در دیدار نوروزی فرماندار شهرستان گرگان دکتر یحیی خاکی






