جلسه هماهنگي و هم انديشي مبارزه با آفت عمومي ملخ در شهرستان گرگان برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=81098کپی به کلیپ‌بورد

جلسه هماهنگي و هم انديشي مبارزه با آفت عمومي ملخ در شهرستان گرگان برگزار شد

معاون
برنامه ریزی و توسعه فرماندار گفت: به منظور جلوگیری از خسارات ناشی از
هجوم ملخ ها، هرچه سریعتر نسبت به حل این معضل اقدام خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان گرگان،شنبه ۶ خرداد جلسه هم انديشي و هماهنگي مبارزه با ملخ در سازمان جهاد كشاورزي شهرستان گرگان، با حضور دكتر محمد علی طبرسا معاون برنامه ریزی و توسعه فرماندار، نرسي سرپرست مديريت جهادکشاورزی، تمسکنی رئیس اداره محیط زیست، حق نما مدير حفظ نباتات استان و جمعی دیگر از مدیران و مسئولین شهرستان برگزار شد.
در این جلسه دکتر طبرسا عنوان کرد: ملخ ها بعنوان آفات عمومي تلقي مي شوند و در سال جاري از هفته گذشته پوره هاي ملخ به صورت پراكنده مشاهده شده اند.
وی ادامه داد: با توجه به امکان وقوع خشكسالي و امكان افزايش جمعيت ملخ ها و خسارات ناشی از آن، به همین منظور کارگاه های آموزش برای كشاورزان، باغداران، دامداران و زنبور داران برگزار خواهد شد.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرماندار در پایان ضمن تاکید  بر هم افزایی دستگاههای اجرایی شهرستان خاطر نشان کرد : ادارات ذیربط  بمنظور پیشگیری بطور مستمر کانون های آلودگی ها را شناسایی، رصد و پایش نمایند.

جلسه هماهنگي و هم انديشي مبارزه با آفت عمومي ملخ در شهرستان گرگان برگزار شد

 

جلسه هماهنگي و هم انديشي مبارزه با آفت عمومي ملخ در شهرستان گرگان برگزار شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.