اعضای انجمن انبوه سازان گرگان با دکتر حسینی دیدار و گفتگو کردند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=67958کپی به کلیپ‌بورد

اعضای انجمن انبوه سازان گرگان با دکتر حسینی دیدار و گفتگو کردند

اعضای انجمن انبوه سازان گرگان با حضور در دفتر کار “دکتر حسینی”سرپرست فرمانداری گرگان طی نشستی در زمینه فعالیت ها و برنامه های پیش رو انجمن گفتگو و تبادل نظر کردند .

در این دیدار سرپرست فرمانداری گرگان با حمایت از انجمن انبوه سازان در زمینه ساخت و ساز در شهر و همچنین همکاری مصوبات شورای شهر گرگان در زمینه حمایت از سازندگان و انبوه سازان بیان داشت: باید انجمن تلاش نماید همه فعالیت ها بر اساس قانون صورت گیرد و شهرداری و شورای شهر نیز با کمک به انجمن سعی نماید مردم در این فعالیت ها سود ببردند .

دکتر حسینی با بیان اینکه باید راهکار قانونی برای خواسته ها وجود داشته باشد گفت: خواسته ها باید یک راهکار قانونی داشته باشند و برای کم کردن هزینه دستگاه های خدمات رسان باید بتوانیم از طریق قانونی اقدام نماییم و این کاهش هزینه ها بصورت دوطرفه انجام شود .

وی در ادامه بیان داشت: شهرستان گرگان به عنوان مرکز استان و دارا بودن بیشترین جمعیت در استان و وجود شهرداری مرکز استان با ساخت و سازهای مسکونی و عمرانی که در شهر صورت می گیرد می تواند بازوی شهرستان باشند و انجمن انبوه سازان نیز در کنار شهرداری با ساخت و سازهایی که درشهرسازی انجام می دهد در پیشرفت شهر و شهرستان به فرمانداری کمک می نمایند.

دکتر حسینی اظهار داشت: انبوه سازان باید در تلاش باشند مقدار سود خود را در فروش ساختمانها پایین آورده و سعی نمایند ساخت و ساز خود را افزایش دهند و با این کار می توانند کمک بیشتری از دستگاه هایی که عوارض و مالیات از ساختمانها دریافت می نمایند داشته باشند، چرا که مردم در این بین سود برده و صاحب خانه خواهند شد .

وی در خصوص عدم دریافت مالیات از انجمن بیان داشت: دریافت عوارض شهرداری ومالیات کمک می نماید تا عملیات و خدمات عمرانی در شهر رونق یابد و سازمان نظام مهندس ساختمان نیز باید در مقابل پرداختی هایی که به آن صورت میگیرد خدمات لازم را ارائه نماید . 

اعضای انجمن انبوه سازان گرگان با دکتر حسینی دیدار و گفتگو کردند

 

اعضای انجمن انبوه سازان گرگان با دکتر حسینی دیدار و گفتگو کردند

 

اعضای انجمن انبوه سازان گرگان با دکتر حسینی دیدار و گفتگو کردند

 

اعضای انجمن انبوه سازان گرگان با دکتر حسینی دیدار و گفتگو کردند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.