به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان گرگان، بر این اساس با مشارکت مردم و همراهی کشاورزان مسیر و خیرین، در فاز اول سه کیلومتر تعریض، زیرسازی و آسفالت از سوی حیدرآباد به ارزش روز ۱۵ میلیارد تومان انجام و آسفالت مسیر نیز به ارزش ۱۵.۵ میلیارد تومان توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان انجام شد.
علی نصیبی فرماندار گرگان در بازدید از مسیر که با همراهی مصدقی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای، یزدویی معاون عمرانی فرماندار، قدمنان بخشدار مرکزی، جاویدزاده رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان انجام شد، با اشاره به اینکه راه عامل توسعه می باشد، از مشارکت مردم تشکر و گفت: این روزها در چهارسوی شهرستان اقدامات مرتبط با راهسازی برای گشودن راه های جدید در حال انجام است.
مصدقی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای نیز با اشاره به ضرورت آسفالت راه از سوی شهرستان ترکمن، گفت: علاوه بر بیش از ۳۰ میلیارد تومان کار صورت گرفته، حدود ۲ میلیارد تومان خط کشی و نصب علائم راهنمایی و رانندگی انجام می شود.
️ناصر میرآئیز نماینده ستاد مردمی نیز ضمن تشکر از ادارات و مردم، از سوی مردم و اهالی از همراهی امان زاده نماینده مجلس به جهت اخذ موافقت های ایجاد این مسیر از مرکز و مساعدت در اجرای این پروژه تشکر کرد.



