عضویت    ورود
ورود به سایت
» » » پنجمین جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان گرگان برگزار شد


پنجمین جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان گرگان برگزار شد

پنجمین جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان گرگان برگزار شد

اسماعیل نادری سرپرست فرمانداری شهرستان گرگان گفت: هدف از تبدیل نانوایی دارای سهمیه نان نوع یک به نوع دو، افزایش کیفیت نان و کاهش دور ریز آن است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان گرگان، امروز یکشنبه 18 تیر، در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان گرگان که به ریاست اسماعیل نادری سرپرست فرمانداری شهرستان گرگان و با حضور اعضای این کارگروه تشکیل شد، به نامه های ارسالی به دبیرخانه مذکور رسیدگی کردند و به تک تک آنها پاسخ دادند.

نادری اظهار کرد: درخواست تغییر نانوایی دارای سهمیه آرد نوع یک به نوع دو قابل بررسی است ولی برعکس این مسیر امکان پذیر نیست.

سرپرست فرمانداری مرکز استان در پایان خاطر نشان کرد: با راه اندازی سامانه نانینو، نظارت بر نانوایی ها و تخلفات به صورت لحظه ای انجام خواهد شد تا شهروندان شهرستان گرگان از نظر تهیه نان و کیفیت آن مطمئن باشند.

پنجمین جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان گرگان برگزار شد

 

پنجمین جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان گرگان برگزار شد

 



بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
  • نویسنده : گرگان
  • بازدید : 80
  • نظرات : 0
  • کد خبر : 4071

نظرات این مطلب :

آرشیو

<    «  اردیبهشت 1403  »    >
شیدسچپج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

پیوندها

آمار

آمار بازدید
بازدید امروز: 181
بازدید دیروز: 479
بازدید ماه:10635
بازدید سال:18891
بازدید کل:2074028