فرماندار گرگان از کاهش سه درصدی سبوسگیری آرد تولیدی گرگان برای استفاده بهتر از خواص سبوس خبر داد.
وی افزود: به همین منظور تصمیم داریم استفاده از میزان سبوس را در آرد نانواییهای گرگان افزایش دهیم.
صفوی با اشاره به خاصیت سبوس، ادامه داد: سبوس بازکننده عروق بوده و در کاهش کلسترول و جلوگیری از چاقی مفید است.
فرماندار گرگان گفت: افزودن دستی سبوس به آرد اثرات سوء بر سلامتی دارد اما ما در شورای آرد و نان با مشورت همه اعضای گروه مصوب کردیم که ۱۸ درصد سبوس گیری آرد به ۱۵ درصد برسد، یعنی سه درصد میزان سبوس را افزایش دهیم.
وی بیان کرد: این سبوس ۱۰۰ درصد بهداشتی است و میتواند به آرامی ذائقه مردم را تغییر دهد و ما به عنوان متولی وظیفه داریم که به سلامت مردم فکر کنیم لذا این کار را انجام خواهیم داد.
صفوی تصریح کرد: همچنین این موضوع در شورای سلامت شهرستان مطرح و بدون هیچ رأی مخالفی تصویب شد.
وی با تأکید بر اینکه این امر پشتوانه علمی، بهداشتی و درمانی دارد و از بهمن ماه شروع خواهد شد، افزود: در ماه جاری این مسأله را از صداوسیما و رسانهها تبلیغ و مردم را آگاه خواهیم کرد.
فرماندار گرگان ادامه داد: هدف ما این است که نان سالم را همراه با مسائل بهداشتی و درمانی به مردم ارائه کرده و اگر در ماههای بعد از آن استقبال شد میتوانیم این موضوع را تقویت کنیم.
وی در خصوص برخی شکایات از آرد بیکیفیت در نانواییهای شهرستان، تأکید کرد: مردم میتوانند مشکلاتی که در خصوص کیفیت آرد و نان وجود دارد را از طریق شماره ۱۲۴ به ما اطلاع دهند و ما آن را با نظارت بهداشت بررسی کرده و اگر کارخانهای ایراد داشته باشد حتماً با آن برخورد و سهمیه آن را قطع خواهیم کرد.
صفوی خاطرنشان کرد: همیشه به صورت تصادفی آرد نانواییها را بررسی کرده و با متخلفان برخورد میشود که نمونه آن قطع سهمیه ۳۰۰ تنی آرد در یک کارخانه بود.