تلاش برای رفع خسارات سیلاب در زیارت گرگان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=90782کپی به کلیپ‌بورد
بازدید از خسارات سیلاب در محور زیارت شهرستان گرگان با حضور مهدی مهیایی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و علی نصیبی فرماندار گرگان، غراوی مدیر کل مدیریت بحران، حیدریان مدیر عامل آب منطقه‌ای استان، رحیمی مدیرعامل آب و فاضلاب استان، نکوئی مدیر کل منابع طبیعی استان و … نیز نشست مدیریت بحران شهرستان گرگان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان گرگان، در جلسه مدیریت بحران شهرستان که در روستای زیارت برگزار شد، فرماندار گرگان اعلام کرد: اقدامات صورت گرفته در سیلاب زیارت تا این لحظه با استفاده از توان شهرستان صورت گرفته و برای رفع کامل خسارات به توان استان نیاز است.

علی نصیبی گفت: خسارات وارده به روستای زیارت در حوزه های زیرساختی و ابنیه راه ها بوده است و تلاش داریم با همراهی دستگاه های اجرایی هرچه سریعتر خسارت ها جبران شود.

مهیایی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان نیز در این جلسه ضمن تقدیر از تمامی دستگاه های خدمت رسان، گفت: خسارات سیلاب بر اساس برآوردهای صورت گرفته ۴.۲ همت بوده و تا کنون دو اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی از محل وزارت نیرو و مدیریت بحران به استان اختصاص یافته است.

لازم به ذکر است بر اساس مصوبات، تقسیم کار بین دستگاه‌ها صورت گرفته و هر یک جهت جبران خسارات سیل، ملزم به انجام برخی پروژه‌های اضطراری شدند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.