جلسه هماهنگی پخش زنده مسابقات بسکتبال گرگان از صدا و سیما

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=86526کپی به کلیپ‌بورد
جلسه هماهنگی پخش زنده مسابقات بسکتبال گرگان از صدا و سیمای مرکز گلستان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان گرگان، چهارشنبه ۱۵ اسفند ماه جلسه هماهنگی پخش زنده مسابقات بسکتبال گرگان از صدا و سیمای مرکز گلستان به دستور فرماندار و به ریاست “مهدی جرجانی” معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان گرگان برگزار شد.

جرجانی با بیان اینکه مردم ورزش دوست گرگان پیگیر مسابقات بسکتبال شهرداری می باشند افزود: یکی از سرگرمی های سالم و جذاب شهروندان گرگانی به ویژه در بین نسل جوان تماشای مسابقات این تیم به صورت پخش زنده از طریق سازمان صدا و سیما می باشد.

جرجانی در پایان خاطر نشان کرد: پخش مستقیم مسابقات از صدا و سیما ضمن بهره مندی همه اقشار از بازی ها کمک موثری به کاهش ترافیک شهری است.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.