دیدار و نشست فرماندار با مدیرعامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=85362کپی به کلیپ‌بورد
جلسه ای باهدف هم اندیشی و تفاهم مشترک بین فرمانداری گرگان با شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلستان با حضور اسماعیل نادری فرماندار شهرستان گرگان و سایر اعضاء در محل بخشداری بهاران برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان گرگان، دوشنبه 19 آذر ماه جلسه ای باهدف هم اندیشی و تفاهم مشترک بین فرمانداری گرگان با شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلستان با حضور اسماعیل نادری فرماندار شهرستان گرگان، احسان سلامتی مسئول حراست فرماندار، حسن شعبانی بخشدار بهاران، دهیاران بخش بهاران و سایر اعضاء در محل بخشداری بهاران برگزار شد.

اسماعیل نادری فرماندار شهرستان گرگان در این دیدار با اشاره به جایگاه اشتغال پایدار به‌ عنوان یکی از سیاست‌های اصلی دولت، گفت: روند فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی و رفع مشکلات آنها موجب پایداری اشتغال و تولید در استان می شود.

نادری افزود: تلاش برای مدیریت مجموعه های تولیدی همت جهادی می طلبد و بایستی به مدیران مجموعه پگاه که با نگاه توسعه محور موجب پویایی اقتصاد کشور هستند، خدا قوت گفت.

نماینده عالی دولت در مرکز استان افزود: صدای حرکت دستگاه های این واحد تولیدی، نشان از تپش نبض اقتصادی کشور بوده و به ایجاد آرامش و اعتماد به نفس در خانواده و جامعه کمک می کند.

نادری تصریح کرد: امیدواریم با همکاری و مساعدت دستگاه های اجرایی با بخش تولید و صنعت، شاهد رفع موانع تولید و استفاده از ظرفیت های موجود در استان باشیم.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.