مهمانی چند کیلومتری در گرگان برگزار می شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=81270کپی به کلیپ‌بورد

مهمانی چند کیلومتری در گرگان برگزار می شود

سرپرست فرمانداری شهرستان گرگان اعلام کرد: جشن بزرگ عید غدیرخم در گرگان برگزار خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان گرگان، دوشنبه ۲۹ خرداد، جلسه قرارگاه فرهنگی، اجتماعی شهرستان گرگان به ریاست اسماعیل نادری سرپرست فرمانداری گرگان و با حضور و هم افزایی دستگاه های فرهنگی،  با موضوع برنامه‌ریزی برای جشن بزرگ غدیر در فرمانداری گرگان برگزار گردید.
نادری اظهار کرد: از برکات تشکیل این قرارگاه تا کنون برگزاری جشن ۲۰۰۰ نفری فاطمه معصومه (س) در تپه نور الشهدا و جشن ۵۰۰۰ نفری میلاد امام رضا (ع) در خیابان امام رضای گرگان بوده است. 
گفتنی است برنامه ریزی جشن متمرکز در عید غدیر امسال به‌منظور مشارکت و گرد هم آمدن جمعیت چند ده هزار نفری مردم مومن و خدادوست شهرها و روستاهای شهرستان گرگان در خیابانهای اصلی مرکز شهر گرگان در روز عید سعید غدیر خواهد بود.

مهمانی چند کیلومتری در گرگان برگزار می شود

 

مهمانی چند کیلومتری در گرگان برگزار می شود

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.