بهره برداری از ٨ حلقه چاه آب در شهرستان گرگان تا تابستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=78882کپی به کلیپ‌بورد

بهره برداری از ٨ حلقه چاه آب در شهرستان گرگان تا تابستان

فرماندار مرکز استان از از بهره برداری ٨ حلقه چاه آب در این شهرستان تا قبل از تابستان خبر داد و گفت؛ با اضافه شدن این مقدار روزانه ٢٠٠ لیتر بر ثانیه به خط انتقال اضافه خواهد شد.

به گزارش پایگاه اظلاغ رسانی فرمانداری گرگان مهندس حمیدی صبح دوشنبه 2 فروردین 1400 در بازدید از شرکت آب و فاضلاب گرگان بمناسبت روز جهانی آب، بیان داشت: 
در روزهای پایانی سال شاهد پیک جدیدی از مصرف آب بودیم که اغلب مربوط به شست و شوی پارکینگ و خودرو با آب شرب بوده است، وی از شهروندان خواست در چنین مواقع برای جلوگیری از قطعی آب باید در مصرف آن صرفه جویی شود. 
وی افزود: با شروع فصل گرما اگر فرهنگ صحیح استفاده از آب توسط همه ی مردم اجرا شود مشکلی بابت کمبود آب در تابستان نخواهیم داشت.
مدیر شرکت آب و فاضلاب گرگان گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای تامین و توزیع آب شرب،ذخیره سازی و کلر زنی آن ارائه نمود وگفت؛ از ١۵٠ هزار واحد مسکونی اداری و تجاری، معادل ٣٨درصد آن به شبکه انشعاب آب و فاضلاب شهری متصل است که ۴٠٠ لیتر در ثانیه ورودی به تصفیه خانه می باشد.
 

بهره برداری از ٨ حلقه چاه آب در شهرستان گرگان تا تابستان

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.