جلسه کارگروه گندم،آرد و نان شهرستان گرگان برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=68825کپی به کلیپ‌بورد

جلسه کارگروه گندم،آرد و نان شهرستان گرگان برگزار شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان گرگان ،با حضور معاون برنامه ریزی و امور عمرانی ، جلسه کارگروه گندم،آرد و نان شهرستان در فرمانداری برگزار شد.

ابراهیم دشتیان در این جلسه بیان داشت: سرانه مصرف نان در ایران برای هر فرد حدود 320گرم در روز معادل 117کیلوگرم در سال می باشد درحالیکه سرانه مصرف نان در اتحادیه اروپا حدود 50کیلوگرم درسال می باشد .

وی به اهمیت تولید آرد مرغوب از سوی کارخانه ها اشاره کرد و گفت: هدف ما در شهرستان این است از کارخانجاتی بیشترین آرد را دریافت و در اختیار نانواها قرار دهیم که اول اینکه از کیفیت آرد بالاتری برخوردار باشند تا شهروندان نیز بتوانند از نان مطلوب و با کیفیت استفاده نمایند و دوم اینکه در حوزه شهرستان گرگان قرار داشته باشند .

دشتیان اظهار داشت: بازرسی و نظارت مستمر بر نانوایان شهرستان توسط کارشناسان فرمانداری در حوزه گندم ،آردو نان به همراه کارشناسان صنعت ،معدن و تجارت و مرکز بهداشت در حال انجام می باشد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعمال قانون صورت گرفته ومتخلفین به مراجع غذایی معرفی خواهند شد . 

جلسه کارگروه گندم،آرد و نان شهرستان گرگان برگزار شد

 

جلسه کارگروه گندم،آرد و نان شهرستان گرگان برگزار شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.