کتاب کنترل کیفیت کاربردی گندم، آرد و سبوس توسط مژگان توفیقیان مدیر کنترل کیفیت شرکت آرد مشتری به چاپ رسید.
نویسنده این کتاب هدف از نگارش این کتاب را حل مسائل کیفی گندم و آرد با زبان ساده و به صورت کاربردی بیان کرد و گفت: سعی ما بر این بود تا در این اثر، توضیحاتی در خصوص ساختمان گندم، ویژگی های آن و نیز دستگاه هایی که در پروسه تولید آرد مورد استفاده قرار می گیرند ارائه شود.
توفیقیان با بیان این مطلب که مبنای این کتاب، استانداردهای ملی است بیان داشت: در این کتاب سعی شده تا تمام استانداردهای ملی مرتبط با آرد و گندم به صورت یکجا گردآوری شود و دسترسی به آنها برای مخاطب آسان شود.
وی تفاوت این کتاب را با سایر آثار مرتبط، به روز بودن آن دانست و گفت سایر کتاب های موجود در بازار به طرح روش های قدیمی آزمون آرد و گندم پرداخته که در حال حاضر نمی تواند منبع مناسبی باشد.
توفیقیان در پایان به دانشجویان صنایع غذایی توصیه کرد: مطالعه این کتاب را در برنامه خود قرار دهند و از اساتید دانشگاه خواست تا برای آشنایی دانشجویان با شیوه های آزمون آرد و گندم، این کتاب را به آنان توصیه کنند.
مژگان توفیقیان از مدیران کنترل کیفیت برگزیده استاندارد در سال های 89 ، 91 و 92 می باشد.