فرمانداری گرگان
پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان > نسخه قابل چاپ > توجه و نظارت کامل بربهداشت وعرضه مواد غذایی باید در اولویت اعضای ستاد خدمات سفر باشد
صفحه نخست > اخبار فرمانداری / اخبار ویژه > توجه و نظارت کامل بربهداشت وعرضه مواد غذایی باید در اولویت اعضای ستاد خدمات سفر باشد

توجه و نظارت کامل بربهداشت وعرضه مواد غذایی باید در اولویت اعضای ستاد خدمات سفر باشد


13 اسفند 1396. نويسنده: گرگان

توجه و نظارت کامل بربهداشت وعرضه مواد غذایی باید در اولویت اعضای ستاد خدمات  سفر باشد

"سیدعباس حسینی"فرماندار و رییس ستاد هماهنگی خدمات سفر شهرستان گرگان در جلسه این ستاد به نظارت کامل بربهداشت وعرضه مواد غذایی بالاخص رستوران ها تأکید کرد و آن را از اولویت های این ستاد برشمرد .
فرماندار شهرستان گرگان تأکید کرد : دستگاه های عضو ستاد هماهنگی خدمات سفر لیست کشیک خود را در ایام نوروز به فرمانداری ارسال نمایند و بیمارستانها و مراکز درمانی نیز آمادگی لازم را در این ایام داشته بانشد .
وی با اشاره به موقعیت شهر گرگان و عبور مسافران و زائران امام رضا(ع) بیان داشت: امیدواریم با خدمات رسانی مناسب همراه با برخورد خوب ، متانت و صعه صدر تلاش نماییم فرهنگ شهرستان را به مسافران معرفی نماییم .
فرماندار مرکز استان با اشاره به رتبه اول شهرستان گرگان سال 96در جهت خدمت رسانی مطلوب به مسافران و گردشگران در ایام نوروز اشاره کرد و گفت: امسال نیز با تلاش همه مدیران بنا داریم جایگاه رضایت مندی و ماندگاری مسافران و گردشگران را با خدمت رسانی کسب نماییم.
دکتر حسینی افزود: در حال حاضر تمهیدات خوبی برای ایام نوروز دیده شده و دهکده گردشگری و نوروزگاه شرکت تعاونی دهیاران بخش مرکزی گرگان واقع در میدان بسیج از اقداماتی خوبی است که برای دومین سال متوالی برنامه های فرهنگی از آداب و رسوم  روستاییان را به نمایش می گذارد .
فرماندار شهرستان گرگان یادآور شد : احداث بازارچه های میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری جشنواره های روستایی در دو بخش مرکزی و بهاران از برنامه های ایام نوروز می باشد .

توجه و نظارت کامل بربهداشت وعرضه مواد غذایی باید در اولویت اعضای ستاد خدمات  سفر باشد

 

توجه و نظارت کامل بربهداشت وعرضه مواد غذایی باید در اولویت اعضای ستاد خدمات  سفر باشد

 

توجه و نظارت کامل بربهداشت وعرضه مواد غذایی باید در اولویت اعضای ستاد خدمات  سفر باشد

 

توجه و نظارت کامل بربهداشت وعرضه مواد غذایی باید در اولویت اعضای ستاد خدمات  سفر باشد


بازگشت