سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

زمان فعالیت پایگاه‌های اهدای خون استان گلستان در ماه رمضان اعلام شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=60718کپی به کلیپ‌بورد

زمان فعالیت پایگاه‌های اهدای خون استان گلستان در ماه رمضان اعلام شد

دکتر حسینی ضمن تقدیر به استقبال خوب اهدا کنند گان درماه مبارک رمضان و ماه مهمانی خدا اشاره کرد و گفت: اهدای خون هیچ منافاتی با روزه داری ندارد و در صورت مصرف بیشتر مایعات در هنگام افطار و سحر ،هیچ عارضه ای اهداکننده خون را تهدید نمی کند.

وی گفت: پایگاه های استان گلستان از ساعت 8 و سی دقیقه صبح تا 14و ربع عصر و شبها بعد از افطار از ساعت 21 تا 1 بامداد آماده دریافت خون های اهدایی می باشند .

دکتر حسینی از اهدای خون توسط ۱۲ هزار و ۴۳۳ نفر در سه ماهه نخست امسال دراستان گلستان خبر داد.

حسینی اظهار کرد: بیشتر اهدا کنندگان را مردان تشکیل می دهند و سه هزار و 229 نفر اهدا کنندگان با سابقه و هفت هزار و 132 نفر اهدا کنندگان مستمر خون هستند.

وی تصریح کرد: دو هزار و 72 نفر از مجموع اهدا کنندگان خون استان نیز در این مدت، برای نخستین بار خون اهدا کردند.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار