سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

اخطار به روستاهایی که آب شرب خود را تحویل نداده اند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=61221کپی به کلیپ‌بورد

اخطار به روستاهایی که آب شرب خود را تحویل نداده اند

در جلسه مشترک با شورای اسلامی و دهیاران بخش مرکزی به روستاهایی که مدیریت آب شرب خود را تحویل نداده اند اخطارداده شد .

“شعبانعلی کابلی”بخشدار مرکزی گرگان در جلسه مشترک با شوراهای اسلامی بخش مرکزی به روستاهایی که تاکنون مدیریت آب شرب خود را به آبفار تحویل نداده اند اخطار داد در صورت عدم اجرای بموقع تعهدات ،این روستاها بابت دریافت منابع و اعتبارات عمرانی دچار مشکل خواهند شد و می بایست به مدیران ذیصلاح پاسخگو باشند .

“سلیمان توشنی” سرپرست معاونت برنامه ریزی و عمرانی فرمانداری نیز در این جلسه ضمن پاسخگویی به برخی از نگرانی های شورا گفت: در صورت واگذاری مدیریت آب شرب به آبفار بسیاری از معضلات و مشکلات برطرف و قطعاً منابع آب هر روستا برای همان روستا صرف خواهد شد.

توشنی به شرکت آبفار توصیه کرد آب بهای مساجد،حمام و سایر اماکن عمومی با تخفیف ویژه محاسبه گردد. 

اخطار به روستاهایی که آب شرب خود را تحویل نداده اند

اخطار به روستاهایی که آب شرب خود را تحویل نداده اند

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار