پنجمین جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان گرگان برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=81457کپی به کلیپ‌بورد

پنجمین جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان گرگان برگزار شد

اسماعیل نادری سرپرست فرمانداری شهرستان گرگان گفت: هدف از تبدیل نانوایی دارای سهمیه نان نوع یک به نوع دو، افزایش کیفیت نان و کاهش دور ریز آن است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان گرگان،
امروز یکشنبه 18 تیر، در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان گرگان که به ریاست
اسماعیل نادری سرپرست فرمانداری شهرستان گرگان و با حضور اعضای این کارگروه تشکیل
شد، به نامه های ارسالی به دبیرخانه مذکور رسیدگی کردند و به تک تک آنها پاسخ دادند.

نادری اظهار کرد: درخواست تغییر نانوایی دارای سهمیه آرد
نوع یک به نوع دو قابل بررسی است ولی برعکس این مسیر امکان پذیر نیست.

سرپرست فرمانداری مرکز استان در
پایان خاطر نشان کرد: با راه اندازی سامانه نانینو، نظارت بر نانوایی ها و تخلفات
به صورت لحظه ای انجام خواهد شد تا شهروندان شهرستان گرگان از نظر تهیه نان و
کیفیت آن مطمئن باشند.

پنجمین جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان گرگان برگزار شد

 

پنجمین جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان گرگان برگزار شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

Skip to content