سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

شهید بهشتی پایه گذار دستگاه قضایی اسلامی در کشور بود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=60663کپی به کلیپ‌بورد

در آستانه سالگرد ارتحال شهید بهشتی “حیدر علی احمدی”فرماندار گرگان گفت: شهید بهشتی از شخصیتهایی بود که علم، وارستگی، بصیرت و نظم را به خدمت کار تشکیلاتی آورده و از همه این فضایل برای خدمت به نظام اسلامی حداکثر بهره برداری را کرده بود، او پایه گذار دستگاه قضایی اسلامی در کشور بود .

فرماندار بیان داشت: خدمات ابدی شهید بهشتی در مجلس خبرگان قانون اساسی و مدیریت تحسین برانگیز او در شورای انقلاب و هوشمندی ایشان در راه اندازی حزب جمهوری اسلامی جهت ساماندهی نیروهای مؤمن و پیروان مسیر نورانی حضرت امام خمینی(ره) برای اداره کشور و مقاومت در مقابل خطوط انحرافی و وابستگان به بیگانه شهید بهشتی را به عنوان عنصری کانونی و محوری در مدیریت نظام تبدیل نمود و همین اثرگذاری ویژه این شخصیت بی بدیل انقلاب اسلامی باعث کینه دشمنان گردید تا جائیکه منافقین او را هدف ترور قرار دادند ،غافل از اینکه خون پاک و بی گناه آن شهید عظیم القدر ریشه نفاق را در کشور خواهد خشکاند و عرصه مدیریت کشور را از عناصر وابسته و مرعوب غرب و لیبرالها و منافقین پاک خواهد نمود.

وی افزود: یاد و خاطره آن شهید والامقام در شبهای جمعه و شنبه این هفته در مسجد جامع گرگان گرامی داشته خواهد شد .

شهید بهشتی پایه گذار دستگاه قضایی اسلامی در کشور بود

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار