عضویت    ورود
ورود به سایت
» » » نانوایان برای پخت نان سبوسدار از آرد بادرصد پایین سبوسگیری استفاده نمایند

دشتیان در جلسه کارگروه گندم ،آرد و نان شهرستان گفت:

نانوایان برای پخت نان سبوسدار از آرد بادرصد پایین سبوسگیری استفاده نمایند

 نانوایان برای پخت نان سبوسدار از آرد بادرصد پایین سبوسگیری استفاده نمایند

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان گرگان ،معاون برنامه ریزی فرمانداری در جلسه کارگروه گندم،آرد و نان شهرستان گفت: با عنایت به افزایش تقاضا جهت خرید نان سبوسدار و لزوم توجه به درخواست مردم و ضرورت رعایت مسایل بهداشتی درجهت ارتقاء سلامت عمومی جامعه و درنظر گرفتن نامه وزارت بهداشت،جهت پخت نان سبوسدار می بایست از ارد بادرصد پایین سبوسگیری استفاده و از اختلاط سبوس با خمیر خودداری گردد.

مهندس دشتیان افزود: برنامه تقدیر از نانوایان برتر شهرستان برنامه ریزی گردیده و منبعد با اهداء تندیس و هدیه در مراسمی از آنان تقدیر خواهد شد .
دشتیان اظهار داشت: با توجه به آغاز سفرهای تابستانی و حضور مسافران در شهرستان ،افزایش بازرسی ها در جهت بهبود کیفیت نان در دستور کار کارگروه قرار دارد ،و در جهت جلوگیری از کم فروشی در نانوایی های لواش و سنگک پز استفاده از ترازو جهت فروش الزامی می باشد .
شایان ذکر است در این جلسه همچنین رییس اداره نظارت بر اماکن عمومی استان،معاون اجرایی تعزیرات حکومتی استان و معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت،معدن و تجارت استان نیز حضور داشتند.

نانوایان برای پخت نان سبوسدار از آرد بادرصد پایین سبوسگیری استفاده نمایند

 

نانوایان برای پخت نان سبوسدار از آرد بادرصد پایین سبوسگیری استفاده نمایند

 

بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
  • نویسنده : گرگان
  • بازدید : 453
  • نظرات : 0
  • کد خبر : 2008

نظرات این مطلب :

آرشیو

<    «  اردیبهشت 1403  »    >
شیدسچپج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

پیوندها

آمار

آمار بازدید
بازدید امروز: 159
بازدید دیروز: 92
بازدید ماه:159
بازدید سال:8415
بازدید کل:2063552